Wij volgen alle richtlijnen van de ANKO en het RIVM. Klik hier voor het protocol.

Samen tegen Corona

Door het protocol van het RIVM zijn de richtlijnen voor de kappersbranche verder aangescherpt. Deze richtlijnen gelden voor alle kappers in Nederland. Deze regels gelden voor elke kapper en zorgen voor een veilig kappersbezoek.

Medewerkers van De Kapper Van Nu behouden ten alle tijden het recht indien de richtlijnen niet worden nageleefd erop te wijzen en/of de behandeling te weigeren. Wij hopen dat u begrip heeft voor de situatie en onze regels respecteert.

Blijf Thuis Bij Gezondheidsklachten

Last van gezondheidsklachten zoals koort, verhoging, benauwdheid hoesten of niezen? Blijf thuis en bel de afspraak af. Veel beterschap gewenst en wij maken graag een nieuwe afspraak.

Was Bij Binnenkomst Direct De Handen Bij De Hygiëne Zuil

Er gelden strikte hygiëne eisen voor de kappersbranche. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers.

Het Dragen Van Een Mond/Neusmasker Is Verplicht

Het naar de kapper gaan met een mond/neusmasker is vanaf 1 December verplicht bij alle kapsalons in Nederland. In onze salon zijn alle beschermingstools ten overvloede aanwezig.

Kom Alleen Naar De Salon

Er gelden strikte regels wat betreft het aantal klanten per m2 in de salon. Indien de salon tijdelijk te vol is vragen wij buiten te wachten.
Minderjarigen of mensen met een beperking mogen begeleid worden door 1 persoon.

Volg De Aanwijzingen Van Onze Medewerkers Op!

Het protocol voor de kappersbranche leven wij strikt na. Volg de aanwijzingen van onze medewerkers op voor een veilig kappersbezoek.

Wij Werken Uitsluitend Op Afspraak

Door de richtlijnen van het RIVM werken wij uitsluitend op afspraak. Kom 5 minuten voor aanvang van de afspraak naar de salon. Indien de salon tijdelijk te vol is vragen wij buiten te wachten.

Registratie Bezoek Verplicht

Wij zijn verplicht de n.a.w. gegevens van de klant te noteren. Geen registratie betekent geen behandeling. Wij zijn verplicht informatie te verstrekken in het geval van een eventuele corona uitbraak.

Betaal Zoveel Mogelijk Contactloos

Het hygiëne protocol schrijft voor per pin te betalen. De pinapparaten worden doorlopend met de beste schoonmaakmiddelen schoongemaakt.