specials2019-10-18T13:54:48+02:00

HAIREXTENSIONS HAIRWEAVING

Bij De Kapper Van Nu geven wij u een vrijblijvend advies voor een volume of haarverlenging. We geven graag advies welke haarsoort, techniek en kleur bij u past voor het perfecte resultaat.

KERATINE BEHANDELINGEN

Een keratine behandeling werkt bij ieder haartype en kan afgestemd worden op de wensen van de klant. Tot wel 5 maanden pluisvrij , gezond , stralend , zijdezacht en stijl haar! De ideale oplossing voor veel haarproblemen. U zult versteld staan van de resultaten.

MOROCCANOIL EXPERIENCE

Ervaar de wellness en geurbeleving van onze Moroccanoil Experience. Deze treatment met een hoofdmassage en aansluitend een warme handdoek is het ultieme moment van ontspanning en intensieve verzorging voor uw haar. We adviseren u graag welke treatment geschikt is voor uw haar.

De ene krul is de andere niet Dik of fijn haar met een slag, kroes haar, sterk krullend haar, gepermanent haar- er zijn zoveel verschillende soorten krullen, en elke krul heeft zo zijn eigen behoefte. De ene krul heeft ondersteuning nodig zodat het beter krult, de andere krul krult zo stevig in dat het juist wat lucht nodig heeft. Het CURLSYS®-concept voorziet in deze verschillende behoeften. 

Er wordt eerst gekeken naar het soort krul, en vervolgens wordt er bepaald welke kniptechniek het beste past bij deze specifieke krul. Tevens worden de verzorgings- en stylingsproducten op de krul afgestemd. Want ook bij de stylingsproducten geldt; de ene krul is de andere niet!

Boek direct!