olaplex

Wat is olaplex

Olaplex is een hulpmiddel waarmee je je beschadigde haar blijvend herstelt. Er zijn 9 Olaplex producten. No. 1 en No. 2 worden toegepast in de salon, de andere producten kan je thuis gebruiken om je haar te verzorgen.

In de salon kun je ervoor kiezen om de producten toe te laten voegen aan de haarverf (of ontkleuring) óf ze toe te laten passen als losse herstelbehandeling. 

In de salon kun je ervoor kiezen om de producten toe te laten voegen aan de haarverf (of ontkleuring) óf ze toe te laten passen als losse herstelbehandeling.

Hoe werkt Olaplex?

Olaplex werkt zo goed omdat het Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate bevat. Zo, dat is een ingewikkeld woord…. Laten we even terug gaan naar de basis. Hoe is je haar opgebouwd?

Je haar bestaat voor een deel uit zwavelbruggen. Dit zijn vrij sterke verbindingen die de structuur van je haar bepalen. Zodra deze zwavelbruggen breken, bijvoorbeeld door (ont)kleuren, luchtvochtigheid en hittetools, krijgt je haar zichtbare beschadigingen. Je haar wordt zwakker, doffer en droger.

 En dan is er Olaplex om het op te lossen! Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate is een unieke, werkzame stof die verbroken zwavelverbindingen herstelt. De zwavelverbindingen keren daardoor weer terug naar hun oorspronkelijke staat. Dus ben jij je krullen kwijt? Ook die kunnen terug komen na een Olaplex behandeling!

Het allerfijnste is dat het resultaat van de behandeling blijvend is. Je haar keert niet zomaar weer terug naar zijn beschadigde staat zodra je stopt met Olaplex.

Is Olaplex wat voor mij?

Veel mensen denken dat Olaplex alleen geschikt is voor haar dat beschadigd is door het verven. Maar niets is minder waar! Olaplex is voor elk haartype geschikt. Zo kan je haar ook beschadigd raken door vaak de föhn, stijltang, krultang en andere thermische hittebronnen te gebruiken. Of ga jij veel naar zonnige landen op vakantie? Die warme zon is heel gezond, maar niet voor je haar…

 Dus, is jouw haar

  • Droog?
  • Dof?
  • Pluizig?
  • Slap en futloos?
  • Breekt het sneller af?

Probeer dan eens de producten van Olaplex. Na gebruik zal je haar glanzen, sterker zijn, minder pluizen en komt de kleur beter uit. Kortom; je haar wordt weer gezond en zal stralen.

Nieuwsgierig geworden naar Olaplex?

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op onze specialisten. Vermeldt bij het maken van een afspraak dat je een Olaplex behandeling wilt. 

tarieven

Wat onze klanten zeggen

De Kapper Van Nu krijgt een 9.4

Enorm fijne zaak met goede kappers. Altijd persoonlijke aandacht; heerlijk om hier naar de kapper te gaan!

Paula van Dasselaar

Al jaren mijn vaste kapsalon, fijne warme sfeer, goed advies, topkapsters!

Cristel Nas

Goed geknipt door Lisa met de Curlsys kniptechniek voor lang krullend haar. Tevreden mee

Chloée

Altijd fijn en natuurlijk goed geholpen, gezellige sfeer, professioneel en echt verwenmoment. Nu harder nodig dan ooit

Astrid van den Hondel

Super klantgericht en vriendelijke meiden! Al 10 jaar vaste klant

Mike Blok

Een geweldig team dat er alles aan doet om je het juiste kapsel te geven. Altijd up to date en goede verzorgingsproducten!

Yolanda Huntink-Biemans