Maak kennis met
onze specials

Get Your Curls Back Treatment met proteïne
(incl. knippen)

€150,50

duur behandeling: maximaal 130 minuten

Deze behandeling bestaat uit 3 onderdelen.

Tijdens het eerste deel van de behandeling verdubbel we de kracht met deze volledig natuurlijke reinigende en verzorgende klei. Marokkaanse Lava (Rhassoul) is de vochtinbrengende en weekmaker. Bentonietklei is de ontgifter. Hoge concentratie mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en silica. Het verwijderen van gifstoffen, productopbouw en vuil uit je haar en hoofdhuid terwijl je je haar extra vocht en zachtheid geeft.Dit noemen wij dan ook een voorbehandeling.

Het tweede gedeelte bestaat uit een proteïne behandeling. De proteine behandeling is een boost voor het haar dat bestaat uit 100% geconcentreerde proteïne. Het haar bestaat grotendeels uit lange proteïnevezels. Deze kunnen beschadigen door te vaak gebruik te maken van hittestyling, blonderen, verven, relaxen, permanent en zonlicht. Het is de bedoeling bij de behandeling om de beschadigingen van het haar te beperken of te herstellen. Deze eiwitbehandeling is geformuleerd als een magisch elixer voor beschadigde krullen. Dit is je go to protein treatment als je haar beschadigd is door hitte of chemische behandelingen. Deze behandeling is om te helpen bij het opnieuw opbouwen van sterker haar

Het derde gedeelte bestaat uit de knipmethode Curlsys. Curlsys is een nieuwe kniptechniek, die we sinds een aantal jaar ook bij ons in de salon gebruiken. Deze techniek wijkt af van het klassieke knippen, waarbij het haar recht wordt afgeknipt. In tegenstelling tot het klassieke knippen, wordt het haar bij deze techniek in bundels geknipt. Hierdoor zal het resultaat dan ook verschillen van een normale knipbeurt. Door middel van deze kniptechniek wordt er meer textuur in het haar geknipt en worden de krullen beter gedefinieerd. Een ander voordeel van deze techniek is dat het haar minder zal pluizen en meer zal glanzen. Hierna zal de krullenkapster kijken naar jouw haareigenschappen. Aan de hand hiervan wordt bepaalde welke producten worden gebruikt om jouw haar in model te brengen. Hierna zal het haar geföhnd worden door middel van een haar diffuser.

Tenslotte krijgt u advies mee over de producten die het best bij jouw haareigenschappen passen.

behandeling boeken

Get Your Curls Back Treatment met proteïne
(exl. knippen)

€66,00

duur behandeling: maximaal 60 minuten

Deze behandeling bestaat uit 2 onderdelen.

Tijdens het eerste deel van de behandeling   verdubbel we de kracht met deze volledig natuurlijke reinigende en verzorgende klei. Marokkaanse Lava (Rhassoul) is de vochtinbrengende en weekmaker. Bentonietklei is de ontgifter. Hoge concentratie mineralen zoals calcium, ijzer, magnesium, kalium en silica. Het verwijderen van gifstoffen, productopbouw en vuil uit je haar en hoofdhuid terwijl je je haar extra vocht en zachtheid geeft.Dit noemen wij dan ook een voorbehandeling.

Het tweede gedeelte bestaat uit een proteïne behandeling. De proteine behandeling is een boost voor het haar dat bestaat uit 100% geconcentreerde proteïne. Het haar bestaat grotendeels uit lange proteïnevezels. Deze kunnen beschadigen door te vaak gebruik te maken van hittestyling, blonderen, verven, relaxen, permanent en zonlicht. Het is de bedoeling bij de behandeling om de beschadigingen van het haar te beperken of te herstellen. Deze eiwitbehandeling is geformuleerd als een magisch elixer voor beschadigde krullen. Dit is je go to protein treatment als je haar beschadigd is door hitte of chemische behandelingen. Deze behandeling is om te helpen bij het opnieuw opbouwen van sterker haar

Hierna zal de krullenkapster kijken naar uw haareigenschappen. Aan de hand hiervan wordt bepaalde welke producten worden gebruikt om jouw haar in model te brengen. Hierna zal het haar geföhnd worden door middel van een haar diffuser.Tenslotte krijgt u advies mee over de producten die het best bij jouw haareigenschappen passen.

Let op: bij deze behandeling zit knippen NIET inbegrepen. wil je wel geknipt worden? Boek dan de GYCB incl. knippen.

behandeling boeken

Get Your Curls Back Kids

€66,00

duur behandeling: maximaal 60 minuten

DeCurlsys kids bestaat uit een knipbeurt met de curlsys kniptechniek. In tegenstelling tot de algemene kniptechniek waarbij een bundel haar recht afgeknipt of ingeknipt wordt, wordt bij de CURLSYS®techniek een curve geknipt in een bundeltje haar dat van nature al bij elkaar hoort.Door de speciale ronde kniptechniek valt het mooi met de krul/slagrichting mee. Verder geef ik ook advies bij de behandeling zodat je thuis verder kan met het behandelen van de krullen samen met je kind. De kids behandelingen worden uitgevoerd met kindvriendelijke producten zonder sulfaten, parabenen en siliconen. 

*Deze behandeling geldt alleen voor kinderen tot en met 10 jaar.Voor een voedingsbehandeling komt hier 20 euro bij.

behandeling boeken

Moroccanoil Experience

v.a. €19,95

Ervaar de wellness en geurbeleving van onze Moroccanoil Experience. Deze treatment met een hoofdmassage en aansluitend een warme handdoek is het ultieme moment van ontspanning en intensieve verzorging voor je haar. We adviseren je graag welke treatment geschikt is voor jouw haar.

behandeling boeken

Scalp Clinix in-salon behandeling

v.a. €14,95

Bij De Kapper Van Nu is een salon gespecialiseerd in het bevorderen van hoofdhuid en haarproblemen.Wij bieden behandelingen aan tegen veel voorkomende hoofdhuid en haarproblemen,denk hierbij roos , verlies van volume, droog en beschadigd haar, kale plekken etc. 

Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten, om zo de meest effectieve behandelingen te kunnen bieden. Wij kijken bij aanvang samen met jou naar jou wensen en klachten. Op die manier bepalen wij samen welke behandelingen het beste bij jou gaan passen.

behandeling boeken