Even heerlijk genieten

Experience behandelingen

Als de gewenste behandeling of tijd niet beschikbaar is, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om je te helpen!

GET YOUR CURLS BACK TREATMENT MET PROTEÏNE (INCL. KNIPPEN)

€120,00

Duur behandeling: maximaal 130 minuten

Eerst gebruiken we een natuurlijke detox shampoo die de kracht van je haar verdubbelt. Deze reinigt en verzorgt je haar en hoofdhuid, verwijdert gifstoffen en productopbouw, en geeft extra vocht en zachtheid. Dit noemen we de voorbehandeling.

Daarna volgt een proteïne behandeling, een intensieve boost van 100% geconcentreerde proteïne. Dit is essentieel om beschadigingen door bijvoorbeeld hittestyling, blonderen, verven, relaxen, permanenten en zonlicht te herstellen of te voorkomen.

Het laatste onderdeel is de Curlsys knipmethode. Deze moderne techniek verschilt van traditioneel knippen doordat het haar in bundels wordt geknipt. Dit zorgt voor meer textuur, beter gedefinieerde krullen, minder pluis en meer glans.

GET YOUR CURLS BACK TREATMENT MET PROTEÏNE (EXCL. KNIPPEN)

€59,00

Duur behandeling: maximaal 60 minuten

Eerst gebruiken we een natuurlijke detox shampoo die je haar versterkt en reinigt van gifstoffen, productopbouw en vuil. Dit noemen we de voorbehandeling, omdat het ook extra vocht en zachtheid aan je haar geeft.

Het tweede deel is een proteïne behandeling, een krachtige boost van 100% geconcentreerde proteïne. Deze behandeling is speciaal ontworpen om beschadigd haar door hitte of chemische behandelingen te herstellen en te versterken. Het is een magisch elixer voor beschadigde krullen, ontworpen om je haar opnieuw op te bouwen en sterker te maken.

MOROCCANOIL EXPERIENCE

v.a. €19,95

Duur behandeling: maximaal 60 minuten

Ervaar de wellness en geurbeleving van onze Moroccanoil Experience. Deze treatment met een hoofdmassage en aansluitend een warme handdoek is het ultieme moment van ontspanning en intensieve verzorging voor je haar. We adviseren je graag welke treatment geschikt is voor jouw haar.

SCALP CLINIX IN-SALON BEHANDELING

v.a. €14,95

Duur behandeling: maximaal 60 minuten

Bij De Kapper Van Nu is een salon gespecialiseerd in het bevorderen van hoofdhuid en haarproblemen.Wij bieden behandelingen aan tegen veel voorkomende hoofdhuid en haarproblemen,denk hierbij roos , verlies van volume, droog en beschadigd haar, kale plekken etc. 

Wij werken uitsluitend met natuurlijke producten, om zo de meest effectieve behandelingen te kunnen bieden. Wij kijken bij aanvang samen met jou naar jou wensen en klachten. Op die manier bepalen wij samen welke behandelingen het beste bij jou gaan passen.