Herstellende en intensieve behandeling die je haren weer terug naar origine laten keren.

Ontdek de
kracht van K18

Als de gewenste behandeling of tijd niet beschikbaar is, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar om je te helpen!

K18 Behandelingen bij De Kapper Van Nu

Ontdek de kracht van K18 haarbehandelingen bij De Kapper Van Nu en herstel je haar tot in de kern. We bieden zowel professionele behandelingen in onze salon als K18 producten voor thuisgebruik aan.

Waarom K18?

  • Diep Herstel: Herstelt haarbeschadiging op moleculair niveau met de gepatenteerde K18Peptide™ technologie.
  • Snelle Resultaten: Zie resultaat in slechts 4 minuten.
  • Sterk en Gezond Haar: Versterkt en verzacht beschadigd haar, verbetert de elasticiteit en hydratatie.

Onze K18 Behandelingen

  • K18 Salon Behandeling: Een intensieve behandeling die direct werkt om je haar te herstellen en versterken. Perfect voor zwaar beschadigd haar door kleurbehandelingen, hitte of chemische behandelingen.
  • K18 Leave-In Repair Hair Mask: Dit product biedt een krachtige, thuisgebruik optie om je haar te herstellen. Het masker herstelt je haar op permanente wijze, versterkt en verbetert de elasticiteit. Slechts 4 minuten inwerktijd.
  • K18 Peptide Prep Detox Shampoo: Een diep reinigende shampoo die je haar voorbereidt op het K18 Leave-In Repair Hair Mask, waardoor de werking ervan wordt geoptimaliseerd.
  • K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo: Een milde, dagelijkse shampoo die helpt om de pH-balans van je haar en hoofdhuid te behouden, en die het haar gezond en sterk houdt.

Voor Thuisgebruik

Naast de salonbehandelingen kun je ook K18 producten voor thuis aanschaffen. Hierdoor kun je de voordelen van K18 blijven ervaren tussen je salonbezoeken door.

Nieuwsgierig geworden naar K18?

Neem voor meer informatie en de mogelijkheden contact op onze specialisten.

Heb je een vraag?